Sæson 5   - I træernes skygge

Verdenen

Verdenen, som vi spiller i, er Wizards of the Coasts Forgotten Realms oprindeligt skabt af Ed Greenwood. Dog afviger vores udgave af verdenen lidt, fordi det er vores fortolkning af Forgotten Realms.

Det er en verden, der er fyldt med alt, hvad du kan finde i en normal eventyrverden og mere til. Eventyrets Port bygger meget på verdenen, og det er vigtigt for os, at alle spillerne kender en lille smule til den.

Vi tager fra EP 10 og fremefter udgangspunkt i den version af Forgotten Realms, som er skrevet til Dungeons & Dragons 4th edition og er tidsmæssigt nået til år 1479 DR, som er the Year of the Ageless One.

Selvom vi er skiftet til denne tidsperiode, kan du, som spiller med i Eventyrets port, godt fordybe dig i alt det ældre materiale, som findes omkring Forgotten Realms på internettet eller biblioteket. Du kan fx læse nogle af de romaner, som også findes på dansk. Her kan vi nævne Avatar-serien, Drizzt-serien og Moonshae-serien som gode eksempler på inspirationslæsning.

Vi vil også gerne give et par links til en lille smule læsning om Forgotten Realms:
http://en.wikipedia.org/wiki/Forgotten_Realms
http://en.wikipedia.org/wiki/Faer%C3%BBn
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Forgotten_Realms_deities - (Dette er dog en liste over guderne omkring år 1380 DR. Altså er det den verden, som vi startede med i EP 1 – EP 9)

Spørgsmål til verdenen kan rettes til verdenen eller til Rasmus Færge i Færge’s Kælder.
Kossuthtemplet har været uden ledelse efter at ypperstepræsten er trådt tilbage af egen vilje, dette har resulteret i en del interne stridigheder.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |