Sæson 5   - I træernes skygge

Kroen:

Kroen hedder ”Eventyrets Hvile” og er også kendt som Kroen ved Porten. Det er en større kro som ligger på vejen til Everlund, og alle som skal til eller fra Everlund kommer forbi og overnatter typisk. Kro ejeren er vældig flink og har oftest meget at skulle have sagt i området, eftersom at det er ham som sørger for drikke og logi. Rundt omkring kroen ligger der nogle boder, som sælger alt fra mad til magiske genstande, samt en dværge-ejet smedje. Ved siden af kroen ligger der en Torm helligdom.

Boden der sælger magiske genstande tilhører "Den Mystiske, Magiske Dartagné!" Som er vidt berømt for sine magiske genstande og sin kundskab inden for magi. Han er desuden også berømt for at være den eneste person som man har kunnet skue ude fra tidsboblen, fastlåst i et spring for at fange en sommerfugl, i et helt århundrede.
Folk hvisker om mørke skikkelser der i det ene øjeblik forfølger én fra skyggerne og i det næste ikke er til at finde. Nogle mener at det er vildfarne væsner af natten.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |