Sæson 5   - I træernes skygge

Nærmeste byer:

Den nærmeste storby, som ligger 4-6 dagsrejser fra kroen, hedder Everlund (21.388 indbyggere). Everlund er en meget aktiv handelsby med store områder indrettet til at huse karavaner.

Den største by i området hedder Silverymoon (37.073 indbyggere) og ligger 6-8 dagsrejser væk mod nordøst. Byen er hovedbyen i Luruar (The Silver Marshes) og er styret af Methrammer Aerasumé, som er søn af Lady Alustriel. Selve byen er Nordens lærested, og Silverymoon bygger på fred og samarbejde mellem alle racer. Gaderne er smukke, med blomster, og hvor end du går hen, kan du høre musik.

Mod nordøst ligger Olostins Hold (814 indbyggere), som er to dagsrejser væk fra kroen. Olostins Hold huser en del skovhuggere og beskytter omkring liggende landbrug. Alle arbejder med stor respekt for dyr og andre beboere i Højskoven.

Waterdeep er også en kæmpe by(132.661 indbyggere), som ligger lidt længere væk mod sydvest(18-20 dagsrejser). Byen har alt, og med sin kæmpe havn er der altid liv. Waterdeep er blandt andet kendt for sit gode troldmandslav, som uddanner nogle af de bedste troldmænd i verdenen. Waterdeep er den mest kendte by i hele Fâerun.
Dragedisciplene har holdt sig langt væk fra alle andre. Men når de endelig lader sig se på kroen har de opført sig meget arrogante og ubehøvlede.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |