Sæson 5   - I træernes skygge

Kroens område:

Kroen ligger ca. 12 km nord for The High Forest ved den større handelsvej, som i nordøstlig retning leder mod Everlund og Silverymoon og i sydvestlig retning leder mod Waterdeep. Området omkring kroen er mest noget let skov med mange åbne pladser.

I skoven har der ligget en helligdom til Silvanus, og i en lysning mellem nogle bakker ligger der et tempel til Kossuth. Et sted tæt på vejen men væk fra kroen ligger der i en lysning et nybygget tempel til Amaunator.

Et godt stykke nord for kroen ligger Evermoor, som er en blanding af hede og klippelandskab fuld af monstre, især trolde og kæmper, ukendte stier, huler og farlige hemmeligheder.

The High Forest som ligger syd for kroen er også fuld af hemmeligheder og monstre. Derudover er der små byer af elvere, som lever i pagt med naturen og sig selv. Der går mange historier om folk, som er gået for langt ind i skoven for at fælde træer til brænde eller jage kun for sport, som aldrig er blevet set igen. Folk fra Luruar betragter disse historier som god underholdning og grund nok til at holde sig væk fra skoven.

Luruar er en alliance af byer, som arbejder sammen om at beskytte området imod fx orkkongeriget Many-arrows, varulvene i Glimmerwood og andre grupper af monstre og farer, som byerne ikke kan klare alene. Der har dog været en skrøbelig fred med Many-arrows i en halv snes år.
Kossuthtemplet har været uden ledelse efter at ypperstepræsten er trådt tilbage af egen vilje, dette har resulteret i en del interne stridigheder.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |