Sæson 5   - I træernes skygge

Magi:

Magi er delt op i to store kategorier, Hellig magi og Mystisk magi.

Hellig magi

Hellig magi er magi som præsterne, klerikerne og druider udøver. De får tildelt magi fra deres gud, hvis de beder om det på deres guds hellige tidspunkt. Hellig magi har en masse helbredene formularer, og meget få angrebs formularer.

Mystisk magi

Mystisk magi er noget helt andet. Mystisk magi bliver kastet ved at manipulerer med Nettet. Nettet er et net af magi, som mystisk magi brugere trækker deres kræfter fra. Nettet er styret af Magiens gudinde Mystra. Mystisk magi har ingen helbredende formularer, men har masser af angrebs og nytte formularer. Der findes to typer udøvere af Mystisk magi Troldmænd og Magikere.

Trolmænd

Troldmænd studerer magi, de læser i bøger og øver sig på at kaste magi. De skal hver morgen bruge en times tid på at studere deres magibog, og udvælge de magier som de vil kunne kaste i løbet af dagen. Troldmændene kan lærer alle magier, hvis de får fat i dem på skriftruller, eller for lov at kopierer dem fra en anden troldmans magibog.

Magiker

Magikere har evnen til at manipulerer Nettet, efter lang tids kontakt med det, lærer de at forme formularer ud af Nettet. Magikere har ingen bog hvor de skriver deres formularer ned, de kan dem i hovedet, det betyder at de kun kan lærer et hvist antal formularer. Til gengæld kan de selv bestemme hvilke formularer de vil kaste, uden at skulle have udvalgt dem fra morgenen af.

Skjalde

Skjaldes magi fungerer på samme måde som Magikernes, det er bare deres instrumenet de bruger, for at kunne manipulere med Nettet.
Rygtet går at den oprindelige kroejer går igen. Nogle siger at han stadigvæk forsøger at vogte portens hemmelighed.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |