Sæson 5   - I træernes skygge

Beskrivelse af Grupperne:

Eventyrer

Der er fyldt med eventyrere omkring Kroen ved Porten, ikke mindst på grund af historierne om Eventyrets Port, men også fordi der sker rigtig mange spændende ting.

I Forgotten Realms er eventyrere en alm ting, og det er normalt for personer eller byer eller andre grupper at ansætte eventyrere til at klare ting for dem. Typiske eventyrgrupper er folk, der har fundet sammen af forskellige årsager og nu går på eventyr. De tjener så til dagen og vejen ved at arbejde for andre.
I denne gruppe kan du næsten spille alt, så længe at vi modtager en god baggrundshistorie for karakteren.

Torm helligdommen

Ved kroen ligger en helligdom til Torm, loyaliteten og lovens gud. Helligdommen bliver efterset af nogle paladiner og deres følge, som samtidigt opretholder loven i området. Her vil der som regel være arbejde at finde for lovlydige eventyrere.

I denne gruppe kan du spille Klerikker, Paladiner eller andre folk som tilbeder Torm.

Kossuth kirken

Et sted i en lysning ude i skoven, ligger der et tempel for Kossuth, Ildens Hersker. Templet har ligget der i nogle år. Kossuthtilbedernes anderledes måde at gøre tingen på har resulteret i en del konflikter med de andre magtinstanser i området, men for det meste bliver de tolereret.

Kossuthkirken ligger lidt for sig selv, og har generelt et godt forhold til kroen. Der vil komme til at være meget internt spil. I denne gruppe kan du spille Klerikker, Paladiner eller andre folk, som er en del af Kossuthkirken.

Amaunator

I en lille lysning, lige langt fra både Torm helligdommen og Kossuth templet, ligger en helligdom til Aumanator - Vogter af den gule sol. Gæstfriheden er stor her, så længe at man ikke er en ond person kan man altid finde ly og asyl her. Deres største opgave i området er at dømme folk i henhold til loven, hvor at paladinerne fra Torm helligdommen håndhæver loven.

Folkene fra Aumanator- og Torm helligdommen har et meget godt forhold til hinanden og der vil være meget spil at finde her, både for folk som tilbeder Aumanator og eventyrere som bare leder efter noget arbejde. Så længe man er af rent hjerte kan man regne med at blive accepteret.

NPC

NPC’ere er roller, som masterne bestemmer over. Du skal kun tilmelde dig som NPC, hvis du har fået en specifik rolle af os, og den ikke hører til andre steder.

Monster gruppen

Du skal tilmelde dig her, hvis du skal spille monster, og har en aftale med masterne.

Andet(skriv i notat feltet)

Hvis du har lavet en aftale med gamemasterne, om hvorfor du tilhører denne gruppe, kan du tilmelde dig gruppen Andet.
Banes udvalgte leder efter noget, han er blevet set forskellige steder i skoven. Enten i bøn, eller vred over et eller andet.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |