Sæson 5   - I træernes skygge

Information:

Eventyrets port er et liverollespil, som foregår i verdenen Forgotten Realms skabt af Ed Greenwood. Spillets historie foregår omkring en lille kro, der ligger nogle dagsrejser fra en del byer. Området omkring kroen er meget interessant især for eventyrere. Der sker nemlig en masse sære og mystiske ting, som alle har indflydelse på den historie, som skal udspille sig.

Eventyrets port er et heltelive, hvor alle deltagere spiller en eller anden form for helt, som for eksempel er ude for at opleve verdenen, være sin egen lykkes smed eller tjene sin gud. Det er også derfor, at alle spillere skal vælge en helteklasse til deres karakter. Typisk vil en spilgang være den mest betydningsfulde dag i den enkelte spillers liv i en periode på gennemsnitlig 6 uger.

Vores mål med liverollespillet Eventyrets port er at lave en liverollespilskampagne, hvor historien, der udspiller sig, er i centrum. Det er vigtigt for os, at alle spillere bliver en del af denne historie og føler, at der sker noget for og med deres karakterer under spillet.
Dragedisciplene har holdt sig langt væk fra alle andre. Men når de endelig lader sig se på kroen har de opført sig meget arrogante og ubehøvlede.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |