Sæson 5   - I træernes skygge

For de personer, der ikke kender os, vil vi bruge lidt plads på at præsentere de personer, som står bag Eventyrets Port (EP):

Vi er fem, der indgår i et stærkt team med hver vores specialer, som er delt ud på hver af os. Tilsammen udgør vi spilledelsen, og vi er alle lige medbestemmende.

Som leder af plotskrivningen og koordinator af vores frivillige forældre har vi Rasmus Færge, også kendt som indehaveren af Færges Kælder. Rasmus skal du kontakte, hvis det har karakter eller plotmæssig relevans.

På regelsiden har vi Kristian Færge. Han er en virkelig force indenfor dette område. Det er ham, der har det overordnede blik på reglerne. Derfor er det Kristian, som du skal kontakte, når du har spørgsmål til reglerne. Kristian er også vores ansigt ud ad til mod offentligheden.

Vores mastersjakbajs er Mikkel Jensen. Det er hans primære opgave at holde vores sjak beskæftiget.

Det næste medlem af spilledelsen er Kristian Frederiksen. Han kommer til at hjælpe med at skrive tekst til hjemmesiden, generelt korrektur og mange forskellige praktiske ting.

Sidst men ikke mindst er der Troels Thylstrup, som sidder på det elektroniske ansigt ud af til: Hjemmesiden. Troels har med en del baggrundsviden sagt ja til at få en hjemmeside op at køre samt at vedligeholde denne. Det er også Troels, der kommer til at stå for tilmeldingen. Så har du spørgsmål omkring dette, er du velkommen til at kontakt ham.

En kort men præcis præsentation af spilledelsen.
Dragedisciplene har holdt sig langt væk fra alle andre. Men når de endelig lader sig se på kroen har de opført sig meget arrogante og ubehøvlede.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |