Sæson 5   - I træernes skygge

Liverollespil?

Liverollespil og rollespil er utroligt svært at beskrive.

Den nemmeste måde at finde ud af, hvad liverollespil helt præcis er, er ved at opleve det, prøve at gå mellem mennesker, som spiller liverollespil, og se, hvad der sker.

Liverollespil er en måde at fortælle en god historie på, ligesom en film, en bog, eller et teaterstykke. Alle spillerne spiller hver deres rolle i spillet, og i fælleskab spiller de sig igennem historien. Spillerne er kun bundet af deres rolles personlighed og reglerne, som man spiller efter . Ellers er det op til spillerne at finde på, hvad deres rolle skal gøre. De , som planlægger og arrangerer spillet, har givet de fleste karakterer nogle mål, som de skal prøve at opnå. Ved hjælp af disse mål og nogle roller, som er styret af arrangørerne, skabes historien.
Man spiller normalt i en skov eller et andet område , som ligger lidt afsides, og spillerne er udklædte , så de ligner den rolle, som de skal spille.
Dragedisciplene har holdt sig langt væk fra alle andre. Men når de endelig lader sig se på kroen har de opført sig meget arrogante og ubehøvlede.
udmeldelse om magi reglerne
jeg er ked af at magi reglerne ikke når at blive færdig til i dag.
det har været et langt større arbejde end jeg havd...
  Copyright: Design og kode - Troels Thylstrup | Sidste opdatering: d.22-04-2010 kl. 13:38 - Tilmeldingen til EP 13 er åben |